Toimintaamme

Yhdistyksen järjestämä toiminta tapahtuu pääasiassa syys- ja talvikaudella. Tarjoamme säännöllistä viikkoliikuntaa sekä muita erilaisia tapahtumia ja retkiä. Seuraa etusivun Uutisia sekä Tapahtumakalenteriamme ja ilmoittaudu mukaan liikkumaan ja tapahtumiin!

Vertaistuki ja Ystävätapaamiset

Yhdistyksen tapahtumissa on mahdollisuus tavata muita saman sairauden läpikäyneitä ja siitä selvinneitä sekä heidän läheisiään. Imatralla ja Lappeenrannassa järjestetään kerran kuukaudessa kevät- ja syyskaudella Ystävätapaamisia, johon voi tulla mukaan keskustelemaan ja kahvittelemaan. Yhdistys tarjoaa tapaamisissa kahvit eikä etukäteisilmoittautumista tarvita. Löydät tarkemmat ajankohdat ja paikat Tapahtumakalenterista.

Yhteyshenkilöt:
Imatra: Leena Juuti, leena.juuti@gmail.com, puh. 040 567 0264
Lappeenranta: Marita Salminen, marita.salminen.5@gmail.com, puh. 050 355 0170


Liikunta

Liikunta auttaa jaksamaan arjen haasteissa. Yhdistyksen järjestämiin liikuntatapahtumiin ovat kaikki jäsenet tervetulleita.

Tarkista liikuntaryhmien ajankohdat Tapahtumakalenterista.

Uimahalli ja kuntosali

Lappeenrannan ja Imatran uimahallien allas- ja kuntosalien kerta- ja sarjalipuista jäsenet saavat 50 % alennuksen. 10 kerran sarjalipun voi ostaa/ladata 10 viikon välein ja kertalipun 50 % alennuksen voi käyttää kerran viikossa.

Esitä jäsenkorttisi kassalla.

Keilailu

Tule mukaan keilaamaan! Syys-talvikaudella yhdistyksellämme on säännölliset keilailuvuorot Imatran Kylpylässä ja Lappeenrannan urheilutalon keilahallissa.

Yhteyshenkilöt:
Imatra: Jaana Hulkkonen, hulkkonen.jaana@gmail.com tai puh. 040 721 4259
Lappeenranta: Birgitta Inkilä, birgitta.inkila@gmail.com tai puh. 050 531 2220

Vesiliikunta

Imatran uimahallilla voi osallistua syys- ja talvikaudella allasjumppaan. Yhdistys maksaa osan osallistumismaksusta.

Yhteyshenkilö:
Leena Juuti, leena.juuti@gmail.com, puh. 040 567 0264

Potilasyhdistysten erikoisliikuntaryhmä

Lappeenrannassa Kahilanniemen kunto- ja tarveysliikuntasalissa (entisessä terveydenhuolto-oppilaitoksessa) kokoontuu syys-talvikaudella erityisliikuntaryhmä. Liikunnan järjestää Lappeenrannan kaupunki ja yhdistys maksaa osan osallistumismaksusta.

Yhteyshenkilö:
Birgitta Inkilä, birgitta.inkila@gmail.com, puh. 050 531 2220

Retket ja muut tapahtumat

Muutaman kerran vuodessa yhdistys järjestää retkiä tai muita tapahtumia. Toimintaa järjestetään myös yhteistyössä muiden liiton jäsenyhdistysten kanssa. Löydät ajankohdat ja paikat etusivun Uutisista ja Tapahtumakalenterista.