Uutiset

Omamuma-palvelun käyttöönotto ja mobiilijäsenkortti

23.01.2022

Munuais- ja maksaliiton ja oman jäsenyhdistyksemme jäsenkortti on sähköinen mobiilijäsenkortti.

Mobiilijäsenkortti löytyy osoitteesta https://oma.muma.fi. Jäsenkortti toimii älypuhelimessasi. Voit avata jäsenkorttisi myös esimerkiksi tabletilla tai tietokoneen selaimella. Jäsenkortin käyttämistä varten ei tarvitse ladata erillistä sovellusta sovelluskaupoista

Mobiilijäsenkorttiin voit kirjautua omalla sähköpostiosoitteella. Sähköpostiosoitteen on oltava sama, minkä olet ilmoittanut liittyessäsi jäseneksi ja mikä on tallennettu jäsenrekisteriin. Jos sähköpostisi ei ole vielä rekisterissä, lähetä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen jasenpalvelut@muma.fi tai yhdistyksemme sihteerille maarit.leinonen@gmail.com.

Ensimmäisellä käyttökerralla sinun pitää tilata sähköpostiisi koodi, jolla pääset määrittämään salasanan.

Jatkossa kirjautumisen yhteydessä voi rastittaa ruudun ”Muista kirjautumiseni”, jonka jälkeen sinun ei tarvitse kirjautua uudelleen palatessasi jäsenkorttiisi. Jos käytät jäsenkorttia puhelimellasi, selaimesi ehdottaa sovelluksen asentamista puhelimen työpöydälle. Tämän jälkeen jäsenkortin avaaminen onnistuu helposti tarvittaessa. Työpöydälle asentamisen voi tehdä myös myöhemmin puhelimen nettiselaimen valikon kautta.

Mobiilijäsenkortissa voit päivittää jäsenrekisteriin tietojasi kuten uuden osoitteen tai sähköpostin.

Mikäli haluat edelleen tulostetun paperisen jäsenkortin, ole yhteydessä liiton jäsenpalveluun Päivi Sohlmaniin, jasenpalvelut@muma.fi, 050 3889 566.

Pelkän jäsennumeron takia jäsenkortti ei kuitenkaan ole välttämätön, jäsennumero löytyy myös laskusta.

Jäsenkortin kautta pääset myös kätevästi pikalinkillä liiton verkkosivuille ja somekanaville vaikka katsomaan uusimpia videoita ja webinaaritallenteita.

Kohta kohdalta ohje omamuma-palvelun aktivoimiseen

26.05.2024Kesätapahtuma Imatran Kylpylällä 17.8.2024
08.02.2024Viimeisin jäsenkirje
23.01.2022Omamuma-palvelun käyttöönotto ja mobiilijäsenkortti